Δελτία τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ds

Τα Μέλη του νεοκλεγέντος ΔΣ του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης (Μιχάλης Βλατάκης Πρόεδρος, Κώστας Κουρκουνάκης Αντιπρόεδρος , Δημήτρης Διβόλης Γραμματέας και Κωστας Μπαντουβάς Μέλος) επισκέφτηκαν τον Γενικό Αστυνομικό Δντή Κρήτης Υποστράτηγο κον. Μιχάλη Καραμαλάκη και τον Αστυνομικό Δντή Ηρακλείου Ταξίαρχο κον Νικόλαο Χριστοφάκη, σε μία συνάντηση γνωριμίας , συνεργασίας και αλληλουποστήριξης σε θέματα του Τουρισμού της Κρήτης.

 

Screen Shot 2014-12-09 at 10.18.29 AM

Τα Μέλη του νεοκλεγέντος ΔΣ του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης (Μιχάλης Βλατάκης Πρόεδρος, Κώστας Κουρκουνάκης Αντιπρόεδρος , Δημήτρης Διβόλης Γραμματέας και Κάρολος Ατσαλάκης Ταμείας) επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Ηρακλείου . Βασίλη Λαμπρινό με τους Αντιδημάρχους κα Αριστέα Πλευρη και κα Αθηνά Σπανάκη Κοχιαδάκη , σε μία συνάντηση γνωριμίας ,συνεργασίας σε Τουριστικά θέματα της πόλης ,αλλά και την υποστήριξη των Κοινωνικών Δράσεων του Δήμου από τους Τουριστικούς Πράκτορες.

 

Screen Shot 2014-12-09 at 10.19.34 AM

Τα Μέλη του νεοκλεγέντος ΔΣ του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης (Μιχάλης Βλατάκης Πρόεδρος, Κώστας Κουρκουνάκης Αντιπρόεδρος , Δημήτρης Διβόλης Γραμματέας και Κάρολος Ατσαλάκης Ταμείας) επισκέφτηκαν τον Αερολιμενάρχη Ηρακλείου κο Γεώργιο Πλιάκα , σε μία συνάντηση γνωριμίας με τους Προισταμένους των διαφόρων Τμημάτων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας. Στη Σύσκεψη που ακολούθησε αναφέρθηκαν τα προβλήματα του Αεροδρομίου Ηρακλείου της προηγούμενης σαιζόν και συμφωνηθηκε η από κοινού ανάληψη δράσεων, αλληλουποστήριξης και συνεργασίας για την οσο το δυνατόν καλυτέρευση των συνθηκών του Αεροδρομίου Ηρακλείου κυρίας Πύλης εισόδου και εξόδου των επισκεπτών της Κρήτης.