Δελτία τύπου

41Χρόνια Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης

Η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, με τα μέλη και τους συνεργάτες του συνδέσμου να συναντιούνται και να βραβεύουν τους εργαζόμενους που επέδειξαν σημαντική απόδοση και ζήλο την τρέχουσα σαιζόν.

Στην καθιερωμένη Ομιλία του Προέδρου του Συνδέσμου κ Μιχάλη Βλατάκη είπε τα εξής:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ετησια εκδήλωση του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης 2017

Εκ μέρους του ΔΣ σας καλωσορίζω στην σημερινή μας εκδήλωση και ευχαριστώ όλους τους προερχόμενους από την Οικογένεια του Τουρισμού της Κρήτης καθώς και τις ΑΡΧΕΣ που μας τιμάτε με την παρουσία σας .

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, που τα Μέλη μας διακινούν το Σύνολο σχεδόν του Τουρισμού της Κρήτης, γίνεται φέτος 41 ετών .Πιστοί στο ραντεβού μας για την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση μας κάθε Οκτώβριο , βραβεύουμε και φέτος με το του βραβείο ’Ιωάννης Ρασιδάκης’’ στην μνήμη του πρώτου Προέδρου του Συνδέσμου μας ,τους καλύτερους υπάλληλους Τουριστικών γραφείων για το 2017 , τους πρωτεργάτες Ξενοδόχους της Κρήτης, καθώς και Δημόσιους Φορείς που στήριξαν τον Τουρισμό.
Πάλι φέτος ρεκόρ αφίξεων και θριαμβολογίες,αλλά η οικονομική ποιότητα επισκεπτών αργεί ,καθώς και τα πολυπόθητα ανάλογα έσοδα και τα κέρδη επίσης. Όμως εμείς όλοι που είμαστε σήμερα εδώ συνεχίζουμε την προσπάθεια.

Η μόνη ελπίδα για να το καταφέρουμε είστε εσείς οι ΑΡΙΣΤΟΙ που με το ήθος σας ,την επαγγελματικότητά σας και τις υποδειγματικές υπηρεσίες σας, ευχαριστείτε τους επισκέπτες μας και προκαλείτε τους συναδέλφους σας ,να σας ακολουθήσουν για την ΠΟΙΟΤΗΤΑ που πρέπει να προσφέρουμε.

Η βραδιά ανήκει σε σας

Ακολούθησε απονομή στους παρακάτω υπαλλήλους Τουριστικών Γραφείων που μπόρεσαν να παρευρεθούν.

CANDIA TRAVEL – Θωμάς Χαιρέτης

CRETAN HOLIDAYS – Yield department

DELTANET TRAVEL –  Ντίνα Τόλη

KOURKOUNIS TOURS –  Δέσποινα Ανδρουλάκη

LE GRAND TRAVEL –  Μανώλης Γρύλλος

M.T.S. Όλγα –  Τολμάτσεβα

MINOAN SUMMER –  Ροδάνθη Κοκολάκη

CRETATOUR –  Άννα Ζαμπετάκη

RHODOS –  Λίνα Κολυβάκη

AVRA TOURS –  Μιχάλης Μανουσάκης

START TRAVEL –  Tonia Czopowicz

SUMMERLAND TRAVEL –  Γιάννης Μπορμπουδάκης

TRAVEL STAR –  Σοφία Μπριτζουλάκη

TREND TOURISTIC –  Κατερίνα Παναγιωτάκη

TUI HELLAS –  Αγγελική Αναγνωστάκη

VACANCE HELIADES  – Παπαδοσπυριδάκης Στέφανος

HELLENIC ZEUS – Αγγέλα Μαγκουσάκη

D.T.S. –  Ειρήνη Περισυνάκη

GEA TRAVEL –  Γεωργία Πουλιού

FENIX TOURS –  Στέλιος Βελεγράκης

HELLAS –  ΠαρέσηΤαξοπούλου

H.T.S. –  Στέλλα Αργυράκη

ΤΕΖ ΤOUR – KarinaPankova

BELEON TOURS – Μαρία Μανωλούκου

ATLAS TOUR – Ηλίας Κολάγκη

MEETING POINT HELLAS – Στέλλα Χαιρέτη

STAR BUS –  Γιάννης Παπαχατζάκης

KOSMOS TRAVEL –  Μαρία Φραγκάκη

ODEON TOURS  – Δημήτρης Αποστολάκης

BIG TRAVEL – Αλίκη Σαριδάκη

TAKE IT SUNNY – Γιώργος Σωτηρίου

ΑΝΕX TOURS – Αντωνία Σμυρλή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ετησια εκδήλωση του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης 2017
Όλοι οι τιμώμενοι παρέλαβαν αναμνηστική πλακέτα και δώρο ένα αεροπορικό εισιτήριο προσφορά των AEGEAN, ELLINAIR & SKYEXPRESS .
Μετά από κλήρωση το χρηματικό έπαθλο των 1.000€ κέρδισε η Στέλλα Χαιρέτη(Meeting Point Hellas ).

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ετησια εκδήλωση του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης 2017
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν εκλεκτοί συνάδελφοι Ξενοδόχοι πρωτεργάτες του Τουρισμού. ο κ. Μιχάλης Πατεράκης από τα Χανιά, οι ΑΦΟΙ Τσουρλάκη από το Ρέθυμνο, ο Κος Μανώλης Τρυπάκης από το Ηράκλειο ,ο κος και ο Κος Μηνάς Ανδριαδάκης από το Λασίθι.
Ειδική Μνεία αποδόθηκε στους παριστάμενους Στρατηγό κ. Κώστα Λαγουδάκη και Ταξίαρχο Νίκο Σπυριδάκη ,και την άξια ομάδα τους για την μεγάλη επιτυχία στην υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία κ Μιχάλη Λεμπιδάκη. Μία υπόθεση που θα μας εξέθετε διεθνώς και θα επηρέαζε αρνητικά και τον Τουρισμό μας ,όσον αφορά την ασφάλεια υψηλών επιχειρηματιών επισκεπτών της Κρήτης που τόσο έχουμε ανάγκη για την πολυπόθητη αύξηση των εσόδων.
Επίσης με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ αποδόθηκε το καθιερωμένο βραβείο για τον Δημόσιο Φορέα που στήριξε τον Τουρισμό στους Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας ,διότι αφενός δεν προχώρησαν στην 4ημερη απεργία του περασμένου Οκτώβρη που θα διέλυε τον Τουρισμό και αφετέρου στην δύσκολη τρέχουσα σαιζόν με αυταπάρνηση εξυπηρέτησαν τον μεγάλο όγκο αεροσκαφών τις περισσότερες φορές παραπάνω από το ωριαίο επιτρεπτό. Ο κ Βλατάκης τους κάλεσε να συνεχίσουν κατά τον ίδιο τρόπο την εξυπηρέτηση των αεροσκαφών την επόμενη σαιζόν και να μην αναγγείλουν ούτε να ξανακάνουν ποτέ απεργία, διότι όπως είπε όλα μπορούμε εμείς οι Τουριστικοί Πράκτορες να τα αντιμετωπίσουμε εκτός από τους κλειστούς ουρανούς και τόνισε ότι με συζήτηση κατανόηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις όλα λύνονται.

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας της χώρας ο Πρόεδρος τους, κος Γεράσιμος Πέτρου.
Στη συνέχεια μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους άνω των 1.000 παριστάμενων ατόμων ΟΛΟΙ φιλοξενούμενοι του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων , ο διαχρονικός ΓΚΟΥΡΟΥ της διασκέδασης ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ο οποίος μέχρι τις πρωινές ώρες διασκέδαζε τους ανθρώπους του Τουρισμού της Κρήτης ,που τόσο το αξίζαν μετά από μία δύσκολη και απαιτητική σαιζόν.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ετησια εκδήλωση του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης 2017