Δελτία τύπου

Η εντυπωσιακή ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης

Με μια εντυπωσιακή και κεφάτη γιορτή στην κατάμεστη από ανθρώπους του τουρισμού αίθουσα του κέντρου “Αναδρομές” στις Αρχάνες, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης για την βράβευση των 42 καλύτερων υπαλλήλων τουριστικών γραφείων για το 2012 και των μελών του που συνταξιοδοτήθηκαν. Ο οικοδεσπότης της βραδιάς, πρόεδρος του Συνδέσμου Μιχάλης Βλατάκης, χαρακτήρισε άθλο την αύξηση της κίνησης τη φετινή δύσκολη σεζόν χάρη στις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν οι άνθρωποι του τουρισμού με τον ζήλο και τον επαγγελματισμό τους.

Το σατιρικό μενού του μνημονίου…

Το ευφάνταστο μενού που περιέγραψε ο Μ. Βλατάκης και που απόλαυσαν οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση, περιλάμβανε…

Ορεκτικό του σεφ: “Πουγκί μνημόνιο”Επειδή το ορεκτικό του σεφ είναι πάντα έκπληξη, σαν το μνημόνιο που το πήραμε χωρίς να γνωρίζουμε τι έχει μέσα…

1ο πιάτο: Καπνιστή “τρόικα” Τρία είδη καπνιστών ψαριών έρχεται πάντα μετά το ορεκτικό για να μας “καπνίσει” σαν την τρόικα…

Σαλάτα: “Πράσινο πακέτο στήριξης” Πράσινη πανδαισία του κηπουρού σαν τα πακέτα στήριξης, έχει απ’ όλα αλλά δεν χορταίνεις με τίποτε.

Κυρίως πιάτο: “Τουρισμός Το φως στο τούνελ” Μετά από τα μίνι πουγκιά, τα διαφανή καπνιστά και τα λιτοδίαιτα σαλατικά, έρχεται το κυρίως, τρυφερό φιλέτο χοιρινό “Τουρισμός το φως στο τούνελ” το μόνο που μας έμεινε, η μόνη ελπίδα να χορτάσουμε, αρκεί να το εκτιμήσουμε σωστά…!

Επιδόρπιο: “Το τέλος της κρίσης” Επειδή ό,τι αρχίζει έχει και τέλος και στη συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύουμε ότι το τέλος θα είναι γλυκό, όπως η παγωμένη σοκολάτα με παγωτό, ας μην σταματήσουμε λοιπόν να ελπίζουμε σ’ ένα γλυκό τέλος της κρίσης”!

Πηγή:24/10/2012-Κοσμικά και άλλα, σελ. 10 http://www.patris.gr